Μία σειρά ελληνικών παραδοσιακών αφεψημάτων
σε κάψουλες συμβατές σε μηχανές τύπου n espresso*

Λίγα Λόγια

Όραμά μας είναι να διαδώσουμε παγκοσμίως αυτή την υγιεινή ελληνική συνήθεια, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος της μεσογειακής διατροφής.

Στην αρχαιότητα, βότανα αποκαλούσαν τα φυτά που κατά την μάσηση παρουσίαζαν πικράδα, γλυκάδα ή και αρωματική γεύση, τα οποία είχαν και θεραπευτικές ιδιότητες. Άλλα χρησιμοποιούνταν ως ροφήματα κι άλλα απ’ ευθείας πάνω σε πληγές, τσιμπήματα εντόμων, δαγκώματα φιδιών κ.α.

Στα αιθέρια έλαια των βοτάνων βρίσκονται οι ευεργετικές ουσίες κι ένας απλός τρόπος εκχύλισής τους είναι το ρόφημα. Πολλά από τα ροφήματα αυτά, διά μέσου των αιώνων, χρησιμοποιούνται και σήμερα για τις ευεργετικές και χαλαρωτικές τους ιδιότητες.

Η σύγχρονη φαρμακολογία, έχοντας αναγνωρίσει τις ιδιότητες των βοτάνων, χρησιμοποιεί τα αιθέρια έλαια τους, για την παρασκευή σκευασμάτων. Η ελληνική παράδοση διατήρησε έως τις μέρες μας την χρήση των ροφημάτων από βότανα για την αντιμετώπιση ήπιων νοσημάτων και δυσλειτουργιών του οργανισμού.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και συχνά δεν διαθέτουμε χρόνο για να προσφέρουμε ένα ευεργετικό ρόφημα στον οργανισμό μας. Πόσο μάλλον όταν το ρόφημα αυτό απαιτεί έναν χρονοβόρο και ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής.

Μετά από προσπάθειες ετών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάψουλες που να μπορούν να αποδώσουν την γεύση, το άρωμα και τα ευεργετικά στοιχεία των βοτάνων αυτών. Τα αφεψήματα Eolis μπορούν να παραχθούν εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

Σε μηχανές τύπου n espresso* τοποθετούμε την κάψουλα Eolis κι εντός λίγων δευτερολέπτων έχουμε 180ml-200ml από ένα υγιεινό ρόφημα, χωρίς καφεΐνη.

Οι κάψουλες Eolis περιέχουν 100% φυσικό προϊόν, χωρίς προσμίξεις ή κάποια χημική επεξεργασία.

*Το εμπορικό σήμα N espresso ανήκει σε τρίτους και δεν συνδέεται με την EOLIS

Τα αφεψήματα είναι μία ελληνική συνήθεια
αιώνων που προσφέρουν
χαλάρωση, ευεξία κι απόλαυση.
Τώρα είναι τόσο απλό, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Μία γεύση της Ελλάδας!

Τα Προϊόντα μας

Οργανοληπτικά τα ροφήματα είναι εύγευστα κι αρωματικά, ενώ μπορεί να
καταναλωθούν ζεστά ή κρύα, με ζάχαρη, μέλι ή ακόμη και σκέτα.

Δεν περιέχουν Καφεΐνη & Ζάχαρη.

Τσάι του Βουνού

Το τσάι του βουνού δεν έχει καμιά σχέση με τα γνωστά είδη τσαγιού (πράσινο, λευκό & μαύρο). Πρόκειται για ένα βότανο με πολλές ιδιότητες, οι οποίες είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Χρησιμοποιείται όχι μόνο ως ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση αλλά και για τόνωση του οργανισμού κι αποτοξίνωση.

Χαμομήλι

Το «μήλο της Γής» χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα, τόσο που ο Ιπποκράτης το θεωρούσε θαυματουργό. Τα αιθέρια έλαια και οι δραστικές ουσίες που περιέχει ηρεμούν το πεπτικό σύστημα και χαλαρώνουν τον οργανισμό. Έχει ήπια αντισηπτική δράση.

Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο ήταν γνωστό και στην αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης και ο Γαληνός το εκθείαζαν ιδιαιτέρως ως τονωτικό του μυαλού και του σώματος. Το ρόφημα από φασκόμηλο χρησιμοποιείται από πολύ παλιά για την τόνωση του οργανισμού έναντι κρυολογημάτων κι ελαφρών δυσχερειών του εντέρου.

MIX

Οι ιδιότητες των συστατικών του (Τσάι του βουνού, χαμομήλι και δίκταμο) είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αφέψημα σε άρωμα και γεύση με αντιοξειδωτική και τονωτική δράση. Προσφέρει ηρεμία και ευεξία χωρίς να επιβαρύνει με τοξίνες τον οργανισμό.

100% φυσικό προϊόν χωρίς χρήση χρωστικών ή άλλων ουσιών.

Κάθε κουτί περιέχει 12 κάψουλες (συμβατές σε μηχανές τύπου n espresso*).

Τα Tips μας

1) Καθαρίστε την μηχανή από υπολείμματα καφέ αφήνοντας να τρέξει καθαρό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα και κατόπιν τοποθετήστε την κάψουλα eolis.

2) Η ποσότητα ροφήματος που παράγει κάθε κάψουλα να μην υπερβαίνει τα 200ml για καλύτερο αποτέλεσμα.

3) Αφού προσθέσετε την γλυκαντική ουσία που προτιμάτε, κατόπιν μπορείτε να προσθέσετε και πάγο για να απολαύσετε το ρόφημά σας παγωμένο.

Επικοινωνία

Ευρώτα 7Β, Αχαρνές, Τ.Κ 13674
t. (+30) 216 700 53 64
t. (+30) 216 700 68 00
e. info@eolis.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με email ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, για όποια απορία, πληροφορία ή παρατήρηση μπορεί να έχετε.

Social links:

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Σημείωση

Επικοινωνώντας μαζί μας και τσεκάροντας το παραπάνω κουτάκι αποδέχεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου. Επιπλέον, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα τοποθετηθεί σε βάση δεδομένων για το μέγιστο διάστημα των 12 μηνών. Μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε το λογαριασμό σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα ΕΔΩ.